På svenska In English
Talkingclothes.se öppnade sina dörrar i maj 2009 efter en språkresa till det fantastiska landet Japan. Då Japans unika modestilar inte fanns att tillgå i Sverige, bestämde vi oss för att ta med en omiyage (Souvenir) hem.

Eftersom vi finner japanskt mode mycket inspirerande, tänkte vi att det var på sin plats att inspirera er också! Här följer ett litet klipp med några av Japans unika stilyttringar. 

Talkingclothes kommer alltid att importera det senaste Japanska/Asiatiska modet. Hos oss finner ni en stor variation av kläder, accessoarer och smycken inom olika modestilar.

Vad sägs om feminin sexig Gyaru Stil ? Att vara over the top sockersöt i en Japansk Kigurumi eller kanske i en Japansk Lolita klänning?

Slappna av i våra coola Oversize Tees eller vill du kanske vara trendigt traditionell i vår Retro Girly Stil. Trivs du i naturen och inspireras av boho chic? Kolla då in Boho Mori Stil.

Vi har även en egen kollektion av smycken. Vi specialiserar oss på Kawaii (Söta) egendesignade smycken, örhängen, halsband mm i form av cupcakes, djur, figurer etc. Överhuvudtaget så vet man aldrig vad man kan hitta för sötsaker på vår hemsida.

Internethandel ska inte handla om överpriser. Våra goda leverantörskontakter förser dig med prisvärt annorlunda mode, samtidigt som du slipper besväret med att själv importera.

Mycket vänliga hälsningar

Talkingclothes.se